Conveni amb La Marató de tv3

Roses 23 Abril Roses solidàries

Roses 23 Abril, Roses solidàries

Avui és un dia molt especial per nosaltres i els nostres clients, doncs us anunciem la firma d’un conveni de col·laboració empresarial amb La Marató de TV3.

Com ja sabeu tots els nostres clients, un dels valors que defineixen millor el nostre equip és el de l’ètica i la responsabilitat social. Per nosaltres és de vital importància posar el nostre granet de sorra treballant de forma activa per diverses causes socials. Per això, aquest 2017 tenim l’honor de comunicar-vos que col·laborarem amb La Marató de TV3, que aquest any es centra en les malalties infeccioses.

Des de Roses 23 Abril contribuirem amb La Fundació La Marató de TV3 amb una aportació econòmica provinent dels beneficis de la nostra venda de roses al major per Sant Jordi. Per tant, part del cost de les roses adquirides a Roses 23 Abril servirà per fomentar i promocionar la recerca científica a través de La Marató de TV3.

Gràcies a aquest conveni de col·laboració, La Marató dona la possibilitat a tots els col·lectius i entitats que adquireixin roses a Roses 23 Abril de col·locar un cartell a les seves parades comunicant que les roses que venen són roses solidaries. Aquest cartell haurà de ser prèviament validat pel nostre departament de Marketing i el de La Marató, doncs inclourà un logo de La Marató i ha de complir uns requisits específics. Si necessiteu més informació, contacteu amb el nostre equip a través dels diferents canals de comunicació.

A més, tots els clients de Roses 23 Abril apareixeran amb el seu logo a la pàgina de publicitat que inserirem a la revista de La Marató, “Món Marató”, que es publicarà a final d’any i tindrà una tirada de 70.000 exemplars.

Vols saber més sobre la malaltia que centrarà la Marató de TV3?

L’edició de 2017 serà la 26ª edició del programa i se celebrarà el proper 17 de Desembre. Tota la informació la podeu trobar al següent link: “Les malaties infeccioses centraran l’edició 2017 de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio“.

La Marató diu molt de tu.

Un comentari en “Conveni amb La Marató de tv3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens algun dubte o vols un pressupost? Ens posem en contacte amb tu

    Telèfon (Et truquem!)WhatsappEmail

    Dades de contacte

    Accepto les condicions de la LOPD.

    Send