L’any 2002 va néixer Roses23Abril de la mà de dos emprenedors amb una llarga experiència en el comerç de flors i plantes a nivell internacional. Fins aleshores, la nostra activitat era la importació de les flors més preuades del món i l’exportació de flor nacional des del Mercat de la Flor de Vilassar de Mar.

Ens avalen 15 anys com a majoristes professionals de roses i comptem amb un equip humà altament qualificat que garanteix un servei excel·lent als nostres clients i un tracte únic de les roses.

El nostre magatzem de flors i centre logístic està ubicat a Vilassar de Mar, a escassos metres del Mercat de la Flor. Aquesta estratègica localització ens permet mantenir les roses en perfecte estat i garantir el lliurament de roses fresques fins al dia de la venda.

A més, oferim un servei personalitzat segons les necessitats de cada client gràcies al nostre departament d’atenció al client, situat a les oficines de Roses23Abril de Mataró.

Visió

El nostre objectiu és ser el majorista de referència per a totes aquelles persones o entitats que vulguin beneficiar-se de la Diada de Catalunya a través de les roses.

Missió

La nostra tasca es divideix en tres pilars clau:

  1. Assessorem als nostres clients perquè el dia de Sant Jordi realitzin una campanya d’èxit a través de les seves parades de roses.
  2. Lliurem unes roses fresques, duradores i en perfecte estat a través d’un servei logístic excel·lent i una atenció al client personalitzada que permet als nostres clients despreocupar-se de les roses i dedicar-se a dissenyar la seva parada.
  3. Fem de la Diada una festa per a tots, contribuint a mantenir la tradició de Sant Jordi proporcionant facilitats a aquelles persones que vulguin muntar la seva parada de roses.

Valors

Excel·lència. La rosa és una flor molt delicada, per això la nostra obsessió és cuidar i manipular les nostres roses amb pulcritud per ser lliurades en perfecte estat als nostres clients.

Esforç. Ens esforcem perquè tant el producte com el tracte al client siguin excepcionals. A més de realitzar recomanacions als nostres clients per organitzar una parada d’èxit, també ens preocupem per oferir els millors suggeriments per a la cura de la rosa des del lliurament fins a la venda el 23 d’Abril.

Innovació. Ens diferenciem per les innovacions que incorporem any rere any. Oferim opcions i serveis que aporten un alt valor afegit als nostres clients, com ara la possibilitat de personalitzar l’embolcall de les roses amb un disseny propi.

Proximitat i Tradició. Col·laborem amb empreses familiars del sector situades a Catalunya que ens asseguren el tracte delicat que es mereix una rosa, així com un temps de resposta curt davant de qualsevol demanda dels nostres clients. A més, fem servir mètodes de producció tradicionals que ens permeten lliurar unes roses amb l’embolcall lligat a mà amb un llaç.

RSC

Posem el nostre granet de sorra col·laborant de forma activa amb diferents ONG, ja que destinem part dels nostres beneficis a La Marató de TV3.

A més, hem dissenyat campanyes de Sant Jordi per a entitats sense ànim de lucre amb la finalitat de captar fons i poder finançar i promocionar les seves activitats, com ara la Creu Roja.