La nostra aportació a La Marató 2017

Roses 23 Abril i La Marató de TV3 s’uneixen a favor de la investigació

Per fi ha arribat la setmana de La Marató de TV3! Aquest diumenge 17 de desembre l’equip de Roses 23 Abril farem efectiva la nostra aportació per ajudar a sumar al marcador de donatius de La Fundació La Marató de TV3. L’aportació la farem amb part dels nostres beneficis gràcies a la venda de roses al major per Sant Jordi.

Com ja sabeu, un dels valors que defineix l’equip de Roses 23 Abril és el de la responsabilitat social i, aquest any, la nostra col·laboració amb La Marató ha estat la nostra manera d’ajudar a la societat. La 26a edició de La Marató de TV3, dedicada a fomentar i promocionar la recerca científica de malalties infeccioses, és la plataforma perfecte per combatre amb roses solidàries aquestes malalties.

Han passat mesos d’ençà que vam anunciar als nostres clients i col·laboradors el plaer de contribuir amb aquest projecte. I, una vegada més, us donem les gràcies a tots per haver confiat amb nosaltres per comprar les roses de Sant Jordi i així haver pogut formar part d’aquesta cadena solidària. Aquest any, la nostra aportació a La Fundació La Marató será de 2500€.

Per això volem recordar-vos que aquest diumenge 17 de desembre tots tenim una cita a TV3 i Catalunya Ràdio, doncs comença La Marató i és el moment d’animar-vos a contribuir a frenar les malalties infeccioses. Aquesta malaltia, descrita per l’Organització Mundial de la Salud (OMS), és causada per microorganismes patògens com les bactèries, virus, paràsits i fins i tot fongs. El pitjor d’aquesta malaltia és que es pot transmetre de manera directa i indirecta i, com a conseqüència, aquesta malaltia causa una de cada tres morts al món.

Per a què us feu una idea de la seva importància, cal saber que aquesta malaltia inclou, per exemple: hepatitis, sida, bronquitis, entre d’altres. Segur que aquests noms ja us comencen a sonar! Per tant, la causa a la que es vol arribar és realment immensa, per això és important col·laborar amb La Marató i treure el nostre costat més solidari.

Per part nostra, diumenge farem efectiva la nostra aportació i donem per iniciada la campanya Sant Jordi 2018, una Diada que s’espera molt profitosa ja que cau en dilluns i, al ser laborable, la compra de roses es dispara! Recordeu que tenim una promoció activa fins el dia 22 de desembre on les persones que hagin fet la reserva de les seves roses entraran en un sorteig directe de 200 roses gratuïtes pel Sant Jordi 2018! Contacta’ns sense compromís i t’informarem!

I recordeu: “la investigació pot canviar la història”, us animeu a canviar-la?

Un comentari en “La nostra aportació a La Marató 2017

 1. Elsa diu:

  Col·laborar amb la Marató de TV3 i ajudar, en aquesta 26a edició, a la recerca científica de malalties infeccioses, em sembla una gran iniciativa i un acte molt solidari per contribuir a través de la compra de roses. No només és una manera de fomentar la cultura i tradició, el dia de Sant Jordi, sinó de contribuir en la defensa dels valors de responsabilitat social. Felicitats per aquesta iniciativa i ànims per continuar-la.
  Tots ho podem fer possible i tots en sortim beneficiats!

  Elsa INS ESTELA IBÈRICA (Sta Perpètua de Mogoda)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens algun dubte o vols un pressupost? Ens posem en contacte amb tu

  Telèfon (Et truquem!)WhatsappEmail

  Dades de contacte

  Accepto les condicions de la LOPD.

  Send