“Ja fa 4 anys que comprem les roses a Roses23Abril. S’ha de dir que sempre hem encertat: un tracte molt agradable i proper, unes roses de molta qualitat i un servei exquisit. Dona gust treballar amb Roses23abril.”

Esther / AMPA Instituto Icaria

“Han passat 10 anys des de que confio en Roses23abril i seguim treballant junts per l’excel·lent estat en el que arriben les roses, el color i l’afecte amb el que ens cuiden com clients. La comanda sempre ens ha arribat en perfecte estat. Ells sempre s’adapten als nostres horaris per portar les nostres comandes.”

Angels / Clínica Dental Cardedeu

“Portem 5 anys treballant amb ells, per la seva relació qualitat/preu. Entregues puntuals, les roses arriben el perfecte estat degut al seu bon embalatge. Excel·lent atenció al client i totes les facilitats a l’hora de realitzar les previsions i reserves. Us ho recomano com a proveïdors.”

Rafael Aragón / Penya Blanc Blava Sant Joan Despí

“Portem 8 anys comprant a Roses23Abril. Ofereixen un bon servei amb preus competitius i productes de molt bona qualitat. Quan se’ns ha presentat algun tipus d’imprevist, sempre han estat disposats a ajudar-nos. El tracte amb el client es òptim.”

Ignasi / CIJ ESPLAIA'T

“Som un centre d’estètica que quan arriba Sant Jordi ens tornem bojes per montar la nostra paradeta, doncs és un dia especial. ¡I des de ja fa uns anys confiem en Roses23Abril! Els millors sense dubtes, hem rebut sempre un tracte genial i han estat sempre molt professionals i atents. Totalment recomanable si has de montar paradeta per Sant Jordi… Moltes gràcies per tot! Repetim aquest any? I tant! ;)”

Beauty Salon / Canet de Mar

“Fa 5 anys que comprem a Roses 23 Abril, la seva qualitat preu és excel.lent i entreguen unes roses molt maques. Nosaltres, els alumnes de la Vedruna, any rere any, hem tingut un éxit total. El tracte que han tingut ha sigut inmillorable, són molt responsables. Moltes gràcies per fen’s-ho facil”

Fina Roma / Escola Vedruna, Manresa

Alguns dels nostres clients