Presentació exclusiva

La percepció de qualitat d’una rosa no només depèn de l’aspecte de la mateixa sinó també de la presentació. Per això, a Roses23Abril posem especial atenció tant a la bossa amb la qual engalanem la rosa com al material que fem servir per unir la rosa amb la bossa.

Per tant, totes les nostres roses es presenten lligades al seu embolcall amb una cinta disseny senyera.

Llaç tradicional

Els nostres professionals lliguen la rosa a mà amb un llaç, treballant rosa a rosa. D’aquesta manera, no només garantim un tracte delicat de la rosa, sinó que també aconseguim un disseny tradicional que incrementa tant les oportunitats d’èxit com el seu preu de venda al públic.

Aquest petit detall és molt important, ja que el dia de Sant Jordi hi ha moltes parades de roses i el fet de presentar les roses amb cinta farà que els clients estiguin disposats a pagar més i es sentiran més atrets per les vostres roses que per les de la competència.

Les nostres roses

El nostre compromís és lliurar unes roses boniques i longeves. D’aquí que la nostra varietat sigui la rosa Freedom, una de les més demandades pels nostres clients per diversos motius.

En primer lloc, per la composició de la rosa, el color vermell intens dels seus pètals, la seva tija llarga i corona gran.

Segon, per la seva llarga vida lluny del roser. Aquesta varietat garanteix que les nostres roses es lliurin en perfecte estat i fresques per ser venudes el dia de Sant Jordi. A més, tendeixen a mantenir-se vives més d’una setmana a casa dels clients.

Cura de les nostres roses

Nosaltres no treballem amb maquinària per a la manipulació de les nostres roses, ja que comptem amb un equip especialitzat que s’encarrega de donar el tracte delicat que es mereixen i assegurar que la qualitat que reben els nostres clients sigui la idònia.

Aquapack

D’altra banda, ens cerciorem que els nostres clients rebin les roses en perfecte estat, per això fem el lliurament de totes les roses amb Aquapacks.

Un Aquapack és una caixa de cartró en posició vertical que inclou en el seu interior una galleda amb el nivell d’aigua idoni perquè les roses es mantinguin fresques fins al moment de venda. A més, la caixa disposa de nanses perquè les roses siguin fàcils de transportar. Dins de la caixa, en contacte amb l’aigua, es troben les roses.

A més, cal ressaltar que nosaltres només introduïm 50 roses a cada Aquapack, ja que és important que les roses respirin i no s’aixafin. Si poséssim 100 roses a cada Aquapack, les roses tindrien poc espai i us arribarien deteriorades.

Assessorament

Sabem que la rosa és un producte delicat, per això no només ens encarreguem de donar les millors recomanacions per posar una parada de roses amb èxit, sinó que també posem a disposició de tots els nostres clients suggeriments per a tota la jornada de Sant Jordi, assegurant una bona conservació de les roses un cop estiguin exposades per a la venda.