Aquí trobaràs un recull de preguntes pràctiques sobre com comprar roses al major per Sant Jordi a Roses 23 Abril. Si tens qualsevol altre dubte, contacta’ns sense cap compromís.

Perquè els nostres valors són els teus.

Excel·lència. La rosa és una flor molt delicada, per això la nostra obsessió és cuidar i manipular les nostres roses amb pulcritud per ser lliurades en perfecte estat als nostres clients.

Esforç. Ens esforcem perquè tant el producte com el tracte al client siguin excepcionals. A més de realitzar recomanacions als nostres clients per organitzar una parada d’èxit. També ens preocupem per oferir els millors suggeriments per a la cura de la rosa des del lliurament fins a la venda el 23 d’Abril.

Innovació. Ens diferenciem per les innovacions que incorporem any rere any. Oferim opcions i serveis que aporten un alt valor afegit als nostres clients, com ara la possibilitat de personalitzar l’embolcall de les roses amb un disseny propi.

Proximitat i Tradició. Col·laborem amb empreses familiars del sector situades a Catalunya que ens asseguren el tracte delicat que es mereix una rosa, així com un temps de resposta curt davant de qualsevol demanda dels nostres clients. A més, fem servir mètodes de producció tradicionals que ens permeten lliurar unes roses amb l’embolcall lligat a mà amb un llaç.

Sempre hi ha una primera vegada per a tot. L’equip de Roses 23 Abril t’ofereix un assessorament personalitzat perquè el teu primer Sant Jordi esdevingui tot un èxit.

  • Si la finalitat de la teva compra és muntar una parada de roses i revendre el dia de Sant Jordi, el primer que has de fer és demanar una llicència al teu Ajuntament indicant el lloc on vols ubicar la teva parada de roses. Consulta la informació a l’apartat Llicències. En segon lloc, necessites ganes de treballar i guanyar diners!

Perquè no t’oblidis de res el dia de Sant Jordi, deixa’t assessorar per nosaltres sense cap compromís i t’ajudarem a identificar els elements indispensables per a una parada.

  • Si les roses que compres no són per vendre, només et cal seleccionar el teu producte. Nosaltres ens encarreguem de la resta.

Qualsevol persona té dret a muntar una parada de roses per Sant Jordi. Pots consultar tota la informació relacionada amb les llicències per vendre roses al nostre apartat de Llicències.

El vostre èxit és el nostre. És per això que us recomanem fer una compra responsable, analitzat les vostres possibilitats de venda. Per això, proposem comprar 150 roses per cada persona que estigui present i de manera activa a la parada. D’aquesta manera us garantiu l’èxit, ja que cada un es pot fer responsable de la venda d’aquestes 150 unitats.

Et recomanem que planifiquis amb temps la teva campanya i facis la reserva el més aviat possible. El que realment importa és que no et quedis sense roses, ja que Sant Jordi és una data amb una demanda molt alta.

Si, 50 unitats i es lliuren en Aquapack.

El Aquapack és el kit amb el qual lliurem les roses. Està compost per una caixa de cartró que conté una galleda amb aigua amb 50 roses.

És el millor sistema d’embalatge per poder protegir, emmagatzemar i transportar les roses per Sant Jordi.

Les nostres roses es presenten decorades de manera tradicional, amb la borsa, espiga i el llaç senyera fet a mà.

El llaç fet a mà és un dels nostres segells d’identitat.

Els pagaments es realitzen per transferència bancària.

Per formalitzar la comanda s’ha de pagar el 40% de l’import total d’aquest i, abans del 10 d’abril, s’abona l’import restant. També oferim la possibilitat de fer un sol pagament del 100% de la comanda, per a més comoditat.

Si, entreguem a tot Catalunya i Balears. I ho fem lliurant les roses amb Aquapack, de manera que realitzem el transport de les roses amb aigua per assegurar-nos que arribin fresques.

Els lliuraments els realitzem en funció de les necessitats dels nostres clients, és a dir, podem lliurar la vostra comanda qualsevol dia proper a la data de Sant Jordi.

L’horari de lliurament dependrà de les rutes de transport, per aquest motiu no podem confirmar l’horari fins al dia abans del lliurament. En el cas de necessitar estrictament que es compleixi un horari de lliurament, pots contractar el servei Premium. Consulta les condicions.

El nostre servei d’atenció al client estarà a la teva disposició per a qualsevol dubte o consulta que tinguis. T’informarem de l’estat de la teva comanda en cada moment.

Si, podeu recollir la vostra comanda al nostre magatzem de Vilassar de Mar el dia i hora que més us convingui. Estarem encantats de rebre-us. L’únic que heu de fer és informar-nos de la franja horària en què vindreu i us estarem esperant amb la comanda preparada.

Al llarg de tots aquests anys hem vist com molts dels nostres clients decidien muntar les seves pròpies roses per Sant Jordi. Ens compraven les roses a granel i els complements per a muntar-les ells mateixos.

El problema amb què es trobaven és que algunes de les roses es trencaven durant el procés de manipulació i, a més, no realitzaven el procés d’hidratació adequada que les roses necessiten. El fet de no ser manipuladors professionals de flor fresca, el producte final no quedava d’acord amb el disseny esperat. Tot això es veia reflectit en el resultat final i deixava de ser interessant econòmicament per a ells.

El nostre objectiu és que els nostres clients tinguin èxit en la seva parada de roses. És per aquest motiu que hem decidit oferir la rosa muntada a un preu sense competència i sense renunciar a la qualitat. Així, convidem als nostres clients a que es concentrin en els seus punts de venda i nosaltres ens encarreguem de la manipulació.

Aquest servei exclusiu està destinat a aquelles entitats públiques o privades que vulguin fer una acció de màrqueting floral coincidint amb la Diada de Sant Jordi.

La idea és que puguis deixar la teva petjada en el disseny de la rosa. Podem personalitzar la bossa, col·locant el teu logo, posant un missatge o canviant el color d’aquesta. A més, també pots escollir el color de la rosa.

Junts podem trobar el disseny que més s’ajusti a les teves necessitats perquè la campanya sigui tot un èxit.

*Consultar les condicions per a aquest apartat.

Dissenyem campanyes ad hoc per a empreses amb serveis exclusius i condicions especials. Et recomanem que ens contactis perquè entenguem bé les teves necessitats i puguem donar-ne resposta.

El nostre magatzem de flors i centre logístic està ubicat a Vilassar de Mar, a escassos metres del Mercat de la Flor. A més, el nostre departament d’atenció al client està situat a Mataró.