Els millors llibres per llegir aquest estiu

La majoria de vosaltres ja heu començat les vacances d’estiu. El sol, la platja i els festivals són a l’ordre del dia i sabem que molts de vosaltres – per sort – no abandoneu l’hàbit de llegir durant l’estiu. Per això a Roses23Abril us presentem algunes lectures d’allò més variades per a que tingueu on escollir.

Ja se sap que hi ha diversos tipus de lectors; els lectors empedreïts que llegeixen llibres sense parar perquè senten la necessitat de submergir-se en històries d’amor, policíaques, de ficció, etc, i després tenim els lectors que llegeixen algun llibre de tant en tant – 2 llibres a l’any, potser? -. Amb aquestes dades i tenint en compte la personalitat de cada individu, podríem dir que els gustos literaris són quelcom molt particular, gairebé com encertar quan regalem un perfum.

Submergir-se en una aventura, viatjar als llocs més inesperats i recòndits es qüestió d’imaginació i això és el que ofereix la lectura. Per això t’hem preparat un petit llistat de llibres per regalar.

Els 5 millors llibres per aquest estiu

Quan arriba la penombra, de l’escriptor Jaume Cabré. L’obra relata una sèrie d’històries que s’enllacen i en les que el seu protagonista es passeja pels escenaris d’una guerra. El dinamisme i alguns elements irònics i fantàstics no falten en aquesta narrativa contemporània.

Babilonia. Aquesta narrativa és de l’autora Yasmina Reza. Aquesta escriptora francesa t’ofereix una narrativa basada en els anys setanta. La seva protagonista és una dona plena de tristesa per la mort de la seva mare, un desamor i una vida en solitari, ja que el seu fill s’ha independitzat i s’enfronta a una nova vida. Vols saber què li passarà a la Elisabeth, la protagonista d’aquest llibre? Ja sabeu el que heu de fer!

Pels amants de les novel·les històriques, la poeta i periodista Aroa Moreno debuta amb el seu llibre titulat La hija del comunista. L’escenari és la capital d’Alemanya dels anys 50, 60 i 70. Aquí es narra la vida d’una família espanyola que ha emigrat a l’Est d’Alemanya. Per tant, en aquesta novel·la d’estructura política podràs veure la constant alerta en la que es vivia en aquella època vivint a l’altre costat del Mur de Berlín.

Com a novel·la estrangera et proposem a la nord-amiericana Merrit Tierce, amb el seu llibre Que me quieras. La novel·la narra la vida d’una jove que està apunt d’entrar en una de les universitats més prestigioses dels EE.UU. Yale. Però la jove es queda embarassada i a partir d’aquest moment comença tota una reflexió, una presa de consciencia enorme que ha de dur a terme el personatge central.

I pels més petits us recomanem El colegio más raro del mundo. El seu autor Pablo Aranda narra la curiosa i divertida història en la que els nens han de marxar de l’escola amb els primers pares que arribin al centre educatiu.

Com veus t’oferim una petita llista de llibres per regalar aquest estiu que té varietat per a tots els gustos, incloent als més petits de la casa. Dit això, us expliquem un secret del nostre equip de Roses23Abril: a nosaltres ens agrada la fragància d’una bona rosa i l’olor de les pàgines d’un llibre. Quin llibre regalaràs aquest estiu 2017?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens algun dubte o vols un pressupost? Ens posem en contacte amb tu

    Telèfon (Et truquem!)WhatsappEmail

    Dades de contacte

    Accepto les condicions de la LOPD.

    Send