Sant Jordi és recolzat pel govern per ser reconegut per la UNESCO

Santamaría avala la candidatura de Barcelona de Sant Jordi

Per a tots els que vivim amb passió la Diada de Sant Jordi i veiem com les roses i els llibres s’apoderen dels carrers de tots els racons dels Països Catalans, desitgem amb moltes ganes i entusiasme que la nostra celebració sigui declarada Patrimoni de la Humanitat; el camí a seguir no es gens fàcil però tampoc és impossible. Així que varis dirigents polítics de la talla d’Oriol Junqueras, vicepresident de la Generalitat i Soraya Saénz de Santamaría, vicepresidenta del govern, entre d’altres, han unit forces per intentar aconseguir que la festivitat de Sant Jordi sigui Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO.

I es que per a tots nosaltres és vital transmetre aquesta festivitat plena de passió, amor i cultura que celebrem any rere any i que no volem que es perdi. Hem d’intentar que perduri a les nostres generacions i es segueixi celebrant igual o millor que ho estem fent nosaltres actualment.

Com no podia ser d’altra manera, a la reunió es va exposar la bella història del nostre cavaller Sant Jordi i la magnitud que ha assolit la llegenda. Per exemple, Oriol Junqueras va explicar la universalitat de la Diada i els valors que té per si mateix el relat. Per a ressaltar la transcendència que ha tingut en l’historia la llegenda de Sant Jordi, Junqueras va fer esment del seu origen a la cultura oriental i com a dia d’avui ha arribat a occident; evidentment amb alguns canvis a l’historia. En canvi, la premissa de l’historia de Sant Jordi no canvia a cap de les versions amb el pas dels anys. Saps quin és el principal valor d’aquest mític relat? L’amor a la llibertat. Aquest amor que demostres cada dia a la teva parella i que el plasmes regalant-li una bonica rosa.

Per a més informació, us deixem l’article del passat 21 d’Abril de La Vanguardia: “Gobierno y Generalitat, unidos para conseguir Sant Jordi Patrimonio de Unesco“.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens algun dubte o vols un pressupost? Ens posem en contacte amb tu

    Telèfon (Et truquem!)WhatsappEmail

    Dades de contacte

    Accepto les condicions de la LOPD.

    Send